Barretes de fruita seca amb xocolata
INGREDIENTS
11 nous
50 g avellanes
75 g orellanes
75 g figa seca
10 g sèsam
Canyella en pols
Mel mil flors
10 g flocs de civada
80 g xocolata
PREPARACIÓ
- Traiem la closca d'onze nous i les posem al got de la trituradora. També hi aboquem 50 g d'avellanes. Triturem els fruits secs fins a tenir una pols.
- Tallem en trossets la fruita seca: 75 g d'orellanes i 75 g de figues seques i les afegim al got triturador. Hi posem una cullerada de mel mil flors. Turbinem fins que quedi una pasta.
- Ho passem tot en un bol, on tirem 10 g de sèsam, 10 g de flocs de civada i canyella en pols al gust.
- Ens posem guants per treballar aquesta pasta amb les mans. Ho fem fins que tot queda ben integrat.
- Omplim amb la mescla uns motlles de silicona de 10 x 5 i els col·loquem al congelador perquè quedin compactats i molt freds
- Un cop ben fredes, desemmotllem i passem les barretes a una reixeta que tindrem sobre una safata.
- Posem 80 g de xocolata en una gerreta i la introduïm al microones per fondre-la a 600 w durant un minut i mig. Remenem.
- Banyem amb fils de xocolata desfeta les barretes i les col·loquem en una safata que introduirem a la nevera uns minuts perquè la xocolata qualli.