Barretes energètiques
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 40 g d'oli de raïm o d'un oli que no tingui gaire gust
- 150 g de mel
- 50 g de cacauet
- 50 g de festucs verds
- 50 g de nous picades
- 75 g de panses
- 75 g d'albercoc sec
- 50 g de taronja confitada (i alguna guinda)
- 100 g de flocs de civada torrada (al forn)
- 50 g de flocs de civada triturats
- 40 g de coco ratllat
- Una culleradeta de canyella en pols
- 100 g de barreja de llavors: pipes de gira-sol, de carbassa, sèsam
PREPARACIÓ
- Triturem la civada i la reservem.
- Triturem la fruita seca i la barregem amb la civada i amb la barreja de llavors.
- Triturem les panses amb la taronja confitada i hi afegim la mel.
- Tallem les guindes i l'albercoc sec.
- Barregem tots els ingredients i hi afegim un raig d'oli de raïm.
- Podem fer-ho en motlles individuals de silicona, per exemple, o emmotllar-ho en una safata de vidre o metàl·lica.
- Ho premem bé, ho refredem a la nevera durant unes hores i ho tallem a rectangles o ho desemmotllem si ho hem fet individualment.