Bastonets amb xocolata
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La xocolata és rica en potassi, mineral que contribueix a la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
80 g xocolata per fondre amb llet
30 g blat de moro
10 g oli de coco
20 bastonets
PREPARACIÓ
- Posem al bany Maria un bol, on hi afegim 80 g de xocolata amb llet per fondre i 10 g d'oli de coco. Vigilarem que es vagi fonent sense cremar-se.
- Triturem amb una picadora 30 g de blat de moro torrat i salat.
- Quan la xocolata s'ha desfet, afegim al bol el blat de moro i ho barregem.
- Tindrem 20 bastonets damunt una safata i els anirem banyant amb la barreja de xocolata i blat de moro. Els durem a la nevera 3 minuts perquè s'endureixin.