Bastonets d'anxova i tomàquet

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'anxova és un peix blau ric en greixos omega-3, indispensables per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A UNA PERSONA:

  • 12 filets d'anxova 
  • 2 tomàquets pera 
  • 1 pasta de full 
  • 1 ou 
  • 1/2 gra d'all 
  • Orenga fresca
  • Sal 
  • Pebre 
  • Alfàbrega fresca
  • Oli 
  • Formatge curat 
  •  

PREPARACIÓ

  1. Tallem en 6 rectangles una làmina de pasta de full.
  2. En cada rectangle hi posem 2 filets d'anxova. Els tanquem, els recargolem i els reservem.
  3. Batem un ou i pintem els 6 bastonets.
  4. Ratllem per damunt dels bastonets formatge curat.
  5. Els enfornem 10 minuts a 200º.
  6. Tallem molt petit dos tomàquets de pera que reservem en un bol. Els amanim amb orenga fresca, alfàbrega fresca, sal, pebre, oli i mig all tallat petit. Ho integrem.
  7. Emplatem els bastonets acompanyats del tomàquet per sucar.

 

Anar al contingut