Bastonets d'anxova i tomàquet
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A UNA PERSONA:
- 12 filets d'anxova
- 2 tomàquets pera
- 1 pasta de full
- 1 ou
- 1/2 gra d'all
- Orenga fresca
- Sal
- Pebre
- Alfàbrega fresca
- Oli
- Formatge curat
PREPARACIÓ
- Tallem en 6 rectangles una làmina de pasta de full.
- En cada rectangle hi posem 2 filets d'anxova. Els tanquem, els recargolem i els reservem.
- Batem un ou i pintem els 6 bastonets.
- Ratllem per damunt dels bastonets formatge curat.
- Els enfornem 10 minuts a 200º.
- Tallem molt petit dos tomàquets de pera que reservem en un bol. Els amanim amb orenga fresca, alfàbrega fresca, sal, pebre, oli i mig all tallat petit. Ho integrem.
- Emplatem els bastonets acompanyats del tomàquet per sucar.