Batut de fruites vermelles
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els fruits vermells com els gerds i les groselles són molt riques en vitamina C, flavonoides i folats; tots tenen un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 200 g mix de fruites vermelles
- 150 g gel petit de còctel
- 300 ml llet
- 125 g iogurt natural
- 40 g sucre
- Menta fresca
- Sucre
- Gerds
- 1 llimona
PREPARACIÓ
- Posem dins un got americà 300 ml llet, 125 g iogurt natural i 40 g de sucre.
- Afegim al got americà 200 g de fruits vermells congelats i 150 g de gel petit.
- Ho turbinem tot fins que tinguem una textura de granissat.
- Posem en un plat fons el suc de 1/2 llimona.
- Posem en un altre plat fons una mica de sucre.
- Mullem les vores del got on servirem el batut, capgirant-lo al plat amb suc de llimona i després fem el mateix amb el plat de sucre.
- Omplim el got amb la vora arrebossada de sucre amb el granissat.
- Acabem amb una fulla de menta fresca i un gerd.