Beguda d'api i poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
L'api és una hortalissa molt lleugera, de gust amarg i fort, que aporta molta aigua, fibra, i vitamines i minerals antioxidants.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
300 ml aigua
50 g d'espinacs frescos
2 troncs d'api
2 pomes Granny Smith
Gingebre fresc
1 llimona
Mig cogombre holandès
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a bresa 2 branques d'api. Aboquem al got del batedor americà.
- Tallem a daus grossos i afegim al got 2 pomes granny smith conservant-ne la pell.
- Tallem també a daus grossos mig cogombre holandès amb pell. L'afegim al got.
- Espremem al got amb les verdures i fruites, el suc d'1 llimona.
- Pelem i afegim al got americà 1 dit de gingebre fresc.
- Aboquem al got 50 g d'espinacs frescos i 300 ml d'aigua.
- Tapem i turbinem fins a tenir textura de suc. Si feu aquesta beguda amb la batedora de braç, tritureu primer els espinacs, la poma i l'aigua. Un cop triturat, afegiu la resta d'ingredients.
- Colem la beguda i la servim acompanyada d'una branca d'api.