Beguda de cítrics i safrà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els cítrics d'aquesta recepta, com la taronja i la llimona, aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al correcte funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
10 taronges
2 llimones
210 ml d'aigua
90 g de sucre
20 brins de safrà
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar un pot amb 210 ml d'aigua i 90 grams de sucre. Ho remenem fins que el sucre queda dissolt i hi afegim uns brins de safrà. Apaguem el foc, tapem i ho deixem infusionar durant uns minuts.
- Espremem el suc de 10 taronges i 2 llimones, que hem guardat a la nevera perquè estiguin ben fredes. Hem d'aconseguir obtenir 1 litre de suc en total.
- Colem en una gerra el suc de taronges i llimones. Hi colem també la infusió de safrà i ho integrem bé remenant-ho amb una cullera llarga.
- Ho servim ben fresc. Bon profit!