Beguda de cítrics i safrà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cítrics d'aquesta recepta, com la taronja i la llimona, aporten quantitats considerables de vitamina C, imprescindible per al correcte funcionament del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 10 taronges 

    2 llimones 

    210 ml d'aigua 

    90 g de sucre 

    20 brins de safrà  

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar un pot amb 210 ml d'aigua i 90 grams de sucre. Ho remenem fins que el sucre queda dissolt i hi afegim uns brins de safrà. Apaguem el foc, tapem i ho deixem infusionar durant uns minuts. 
  2. Espremem el suc de 10 taronges i 2 llimones, que hem guardat a la nevera perquè estiguin ben fredes. Hem d'aconseguir obtenir 1 litre de suc en total. 
  3. Colem en una gerra el suc de taronges i llimones. Hi colem també la infusió de safrà i ho integrem bé remenant-ho amb una cullera llarga. 
  4. Ho servim ben fresc. Bon profit! 
Anar al contingut