Beguda de xia

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mango és una fruita que destaca pel contingut en vitamina A, un nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari i en el manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 cullerades de xia  

    750 ml de quefir de coco  

    1 mango madur 

    2 llimes 

    8 gerds  

    Menta fresca 

PREPARACIÓ

  1. Pelem un mango madur.
  2. Posem en un got batedor el mango pelat i tallat i 750 ml de quefir de coco.
  3. Ho turbinem fins que s'integri bé.  
  4. Afegim al got batedor el suc d'una llima i tres cullerades de xia.
  5. Ho integrem i deixem que la xia s'hidrati cinc minuts.
  6. Acabem la beguda amb dos gerds, una mica de ratlladura de llima i una fulla de menta fresca.
Anar al contingut