Biquini de cua de vaca i formatge
INGREDIENTS
800 g de cua de vaca
Mostassa antiga
Concentrat de tomàquet
Vinagre de Mòdena
Mantega
Pa de motlle
Cogombrets
Brie trufat
Aigua mineral
Sal
Pebre
Vi negre
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Enrossim en una paella 800 g de cua de vaca tallada amb una mica d'oli. Després posarem la carn a dins d'una olla a pressió.
- Aboquem un bon raig de vi negre dins de l'olla i deixem que es redueixi una mica.
- Hi afegim sal, pebre i aigua fins que cobreixi la carn. Tapem i courem a foc mitjà. Quan comenci a xiular ho deixem 50 minuts. Després tanquem el foc i ho deixem reposar 50 minuts més.
- Esfilagarsem la carn en un bol.
- En aquell mateix bol, hi afegim un bon raig de vinagre de Mòdena, una cullerada de mostassa antiga i una altra de concentrat de tomàquet. Rectifiquem de sal i ho integrem.
- Agafem una llesca de pa de motlle. Al damunt hi posem el contingut del bol, cogombrets tallats a microbrunesa i brie trufat llescat. Tapem amb l'altra llesca de motlle.
- En una paella hi afegim una mica de mantega i quan s'ha fos hi posem el biquini. Marquem a banda i banda a foc suau.
- Ja el podem servir calent.