Biquini de llenguado i sobrassada
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Alta
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
4 llenguados tallats en filets (16 lloms)
32 llesques molt fines de pa
Oli
Mitja ceba de Figueres picada
1 patata picada daus en remull
Aigua
1 mozarella
300 gr de llet
Sal
Pebra
Sobrassada al gust
PREPARACIÓ
- Congelem el pa per poder-lo tallar en llesques molt fines. El tallem i reservem.
- Preparem la crema de formatge per substituir el formatge dins el biquini. Per fer-ho, posem oli en una cassola i hi afegim un cullarada de ceba picada. Ho deixem fregir 30 segons i hi aboquem la patata pelada picada. Ho deixem fregir un minut i hi afegim aigua fins a cobrir-ho. Ho tapem i ho deixem coure entre 15 i 20 minuts. Un cop cuit, ho triturem. Hi afegim mozarella, brie o qualsevol formatge fresc i reservem.
- Preparem els farcells de llenguado posant una mica de sobrassada en cadascun. Fem un entrepà amb dos llesques i el farcellet dins.
- Escalfem una paella amb una mica d'oli. Un cop estigui calenta hi anem posant els biquinis.
- Posem una mica de crema en un plat i anem posant els biquinis ja fets.
- Podem posar una mica de germinat de ceba per sobre.