Biquinis de salmó

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Salmó fumat Royal

    Ous de lumpus

    Pa de motlle

    Mantega

    Brie

PREPARACIÓ

  1. Untem amb mantega una banda de cada llesca del biquini i les posem a torrar en una planxa, de manera que la mantega estigui en contacte amb la planxa.
  2. Un biquini té formatge, així que, mentre el pa es torra, afegim formatge brie a una de les llesques fins que es fongui.
  3. L'altre biquini duu ous de lumpus, així que, en una altra llesca i ja fora de cocció, hi afegim una cullerada d'ous.
  4. Acabem els dos biquinis posant salmó fumat damunt del brie i també damunt dels ous. Ho tapem amb una llesca torrada.
Anar al contingut