Biquinis de salmó
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Informació nutricional -Obre
El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Salmó fumat Royal
Ous de lumpus
Pa de motlle
Mantega
Brie
PREPARACIÓ
- Untem amb mantega una banda de cada llesca del biquini i les posem a torrar en una planxa, de manera que la mantega estigui en contacte amb la planxa.
- Un biquini té formatge, així que, mentre el pa es torra, afegim formatge brie a una de les llesques fins que es fongui.
- L'altre biquini duu ous de lumpus, així que, en una altra llesca i ja fora de cocció, hi afegim una cullerada d'ous.
- Acabem els dos biquinis posant salmó fumat damunt del brie i també damunt dels ous. Ho tapem amb una llesca torrada.