Bis amb mongetes del ganxet
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
2 bisos
200 g de mongeta del ganxet
alga kombu
col de paperina
aigua mineral
cibulet
oli OVE
pebre sansho
1 llimona
PREPARACIÓ
Bullim la mongeta del ganxet amb l'alga dins 1,5 litres d'aigua mineral durant 45 minuts a l'olla de pressió i, un cop passat aquest temps, ho deixem reposar 45 minuts més.
Netegem, filetegem i tallem el bis a mida de mossegada.
Separem l'aigua de cocció de les mongetes i la posem dins una olla.
Tallem la col de paperina com fideus i l'escaldem a l'olla amb l'aigua de cocció de les mongetes.
Escaldem un o dos minuts el peix dins la mateixa olla.
Hi posem el pebre, el cibulet, un raig d'oli i ho servim amb una mica de ratlladura de llimona per sobre.