Black Soul (còctel sense alcohol)
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marta Nicolás
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, BARCELONA
- Dieta: Per a hipertensos
- Informació nutricional -Obre
El gingebre fresc és un condiment típic de la cuina oriental que, com les altres espècies i condiments, pot tenir propietats digestives.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 còctels
- 8 fulles d'alfàbrega
- 4 fulles de menta
- 1 c/s gingebre ratllat
- 5 g de cacau en pols
- 2 llimones
- 4 cireretes confitades
- 20 cl de xarop de xocolata
- Gel pilé
PREPARACIÓ
Barregem l'alfàbrega, la menta amb una mica de sucre i ho matxuquem per treure'n les aromes. En una coctelera posem l'alfàbrega, la menta i el suc de la llimona.
Hi afegim 1 cullerada petita de cacau en pols. Hi afegim 2 cullerades soperes de xarop de xocolata. Per sobre, ratllem el gingebre. Espremem el suc d'1 llimona i l'afegirem a la coctelera. Afegim a la coctelera gel normal. Ho agitem. Ho colem per treure els grumolls.
Ho servim amb got amb gel trencat. Ho decorem amb cirereta, una fulla d'alfàbrega, un tall de llimona i una palleta.
Hi afegim 1 cullerada petita de cacau en pols. Hi afegim 2 cullerades soperes de xarop de xocolata. Per sobre, ratllem el gingebre. Espremem el suc d'1 llimona i l'afegirem a la coctelera. Afegim a la coctelera gel normal. Ho agitem. Ho colem per treure els grumolls.
Ho servim amb got amb gel trencat. Ho decorem amb cirereta, una fulla d'alfàbrega, un tall de llimona i una palleta.