Black Soul (còctel sense alcohol)

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marta Nicolás
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, BARCELONA
  • Dieta: Per a hipertensos
  • Informació nutricional
    -Obre

    El gingebre fresc és un condiment típic de la cuina oriental que, com les altres espècies i condiments, pot tenir propietats digestives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 còctels
  • 8 fulles d'alfàbrega
  • 4 fulles de menta
  • 1 c/s gingebre ratllat
  • 5 g de cacau en pols
  • 2 llimones
  • 4 cireretes confitades
  • 20 cl de xarop de xocolata
  • Gel pilé

PREPARACIÓ

Barregem l'alfàbrega, la menta amb una mica de sucre i ho matxuquem per treure'n les aromes. En una coctelera posem l'alfàbrega, la menta i el suc de la llimona.

Hi afegim 1 cullerada petita de cacau en pols. Hi afegim 2 cullerades soperes de xarop de xocolata. Per sobre, ratllem el gingebre. Espremem el suc d'1 llimona i l'afegirem a la coctelera. Afegim a la coctelera gel normal. Ho agitem. Ho colem per treure els grumolls.

Ho servim amb got amb gel trencat. Ho decorem amb cirereta, una fulla d'alfàbrega, un tall de llimona i una palleta.
Anar al contingut