Bledes a l'allet

  • Cuina: Arna París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les bledes son pobres en nutrients energètics però riques en nutrients reguladors com vitamines, minerals i fibra, concentrats en les parts més fosques de la fulla.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA

    Mig manat de bledes
  • 2 grans d'all pelats
  • 1 ou
  • 1 bitxo fresc
  • Herbes aromàtiques
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Separem les tiges i les fulles de mig manat de bledes.
  2. Tallem les penques a juliana.
  3. Tallem les fulles i les reservem.
  4. Escalfem un raig d'oli en una paella.
  5. Laminem 2 grans d'all i els tirem a la paella perquè ballin. 
  6. En una altra paella posem un dit d'oli i l'escalfem. Aquí hi farem l'ou ferrat
  7. Si els alls ja estan torrats, hi tirem les penques de bleda tallades.
  8. En un parell de minuts estaran cuites. Llavors, hi podem tirar les fulles i tapar la paella. 
  9. Mentre es fan les bledes, fregim l'ou a l'altra paella.
  10. Emplatem les bledes, amb l'ou a sobre i amb uns talls d'alguna herba aromàtica. Pot ser cerfull, julivert o menta. 

 

 

 

Anar al contingut