Blinis amb gules
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La mantega conté vitamina D, imprescindible per a la salut dels ossos, tot i que conté molt colesterol i per això se n'ha de prendre de manera ocasional i en poca quantitat.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
12 blinis
100 g de Gula del Norte
100 g mantega amb sal
2 grans d'all
1 culleradeta de bitxo piri-piri
1 culleradeta de pebre vermell dolç fumat
Porradell
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Fem una mantega especiada pesant 100 g de mantega amb sal i deixant-la temperar fins que tingui una textura de pomada.
- Aboquem la mantega en un bol i hi afegim 1 culleradeta de bitxo piri-piri i 1 culleradeta de pebre vermell fumat dolç. Ho barregem bé amb una forquilla o una llengua pastissera i ho reservem.
- Posem a escalfar una paella amb un raig d'oli OVE. Mentre s'escalfa, pelem i laminem 2 grans d'all.
- Afegim a la paella els alls laminats i els fem ballar evitant que agafin massa color.
- Aboquem a la paella 100 g de Gula del Norte i ho saltem durant un parell de minuts. Retirem la paella del foc.
- Agafem 12 blinis de mida petita i els muntem de la següent manera. Untem cada blini amb una mica de mantega especiada. A continuació hi distribuïm les gules saltades i els acabem amb una mica de porradell picat petit. I ja tenim aquest aperitiu a punt per menjar.