Boletes de carxofes amb formatge brie

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 4 o 5 carxofes

    All

    50 g de puré de patates

    40 g de formatge parmesà ratllat

    80 g de formatge brie

    200 g de llevat vegetal

    Oli, sal, pebre, nou moscada

    Ou

    Pa ratllat

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem les carxofes, n'aprofitem les fulles més tendres.
  2. Les rostim en una cassola amb una mica d'oli.
  3. Quan siguin cuites, hi afegim l'all laminat, que ha de daurar-se.
  4. En una picadora posem llevat vegetal, el formatge parmesà i les carxofes.
  5. Ho salpebrem, hi posem una mica de nou moscada i ho triturem.
  6. Quan estigui triturat, hi afegim el puré de patates perquè la massa agafi consistència.
  7. Amb la massa fem boletes i hi afegim a l'interior una mica de formatge brie.
  8. Ho arrebossem com una croqueta  i ho fregim amb l'oli molt calent.
  9. Ho servim amb una salsa: romesco, allioli...
Anar al contingut