Boletes de carxofes amb formatge brie
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
4 o 5 carxofes
All
50 g de puré de patates
40 g de formatge parmesà ratllat
80 g de formatge brie
200 g de llevat vegetal
Oli, sal, pebre, nou moscada
Ou
Pa ratllat
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem les carxofes, n'aprofitem les fulles més tendres.
- Les rostim en una cassola amb una mica d'oli.
- Quan siguin cuites, hi afegim l'all laminat, que ha de daurar-se.
- En una picadora posem llevat vegetal, el formatge parmesà i les carxofes.
- Ho salpebrem, hi posem una mica de nou moscada i ho triturem.
- Quan estigui triturat, hi afegim el puré de patates perquè la massa agafi consistència.
- Amb la massa fem boletes i hi afegim a l'interior una mica de formatge brie.
- Ho arrebossem com una croqueta i ho fregim amb l'oli molt calent.
- Ho servim amb una salsa: romesco, allioli...