Bombons de raïm i xocolata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gerson Ribal
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La grava, El Morell (Tarragona)
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta preparació es molt rica en compostos antioxidants procedents de diferents ingredients com, el raïm, la xocolata negra, les ametlles o els olis vegetals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 40 g de raïm moscatell
  • 200 g de cobertura de xocolata negra
  • 200 g de cobertura de xocolata amb llet
  • 200 g de xocolata blanca
  • 50 g d'oli vegetal (d'ametlla, d'avellana o de sèsam)
  • 20 escuradents llargs
  • Per arrebossar:
  • 150 g de palets d'ametlla torrada
  • granet d'avellana
  • llavors de gira-sol i de carabassa
  • sèsam
  • cereals
  • fruita seca

PREPARACIÓ

Per començar, punxeu el raïm amb els escuradents i congeleu-los unes 4 hores.

Mentrestant, poseu els tres tipus de xocolata en 3 bols de vidre, per separat, i escalfeu-los al microones uns 5 minuts, a 600 Watts. Un cop desfetes les xocolates, escampeu-ne una per damunt del marbre, per tal de refredar-la, i aneu-la movent amb una espàtula. Quan la noteu freda als llavis, torneu-la al bol de vidre i repetiu el procés amb les altres xocolates. Quan veieu que s'estan espessint, i sense deixar que se solidifiquin del tot, ràpidament afegiu l'oli a cadascun dels 3 bols i remeneu-ho amb unes varetes.

Quan els raïms ja siguin ben gelats banyeu-ne alguns amb la cobertura negra i arrebosseu-los amb els palets d'ametlla. Després, banyeu-ne alguns en xocolata amb llet i altres en xocolata blanca i arrebosseu-los amb altres cereals, fruita seca, llavors...

I ja per acabar, serviu els bombons variats, sense els escuradents.

Anar al contingut