Braç de gitano de trufa

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Lluc Crusellas
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA TRUFA: 

    500 ml de nata

    200 g de xocolata

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar la nata en un cassó.
  2. En bol hi posem la xocolata trossejada.
  3. Quan la nata estigui calenta l'aboquem sobre la xocolata i l'emulsionem amb l'ajuda de la batedora.
  4. Ho deixem refredar a la nevera durant 12 hores.
  5. Una vegada la xocolata està freda, la muntem amb un robot de cuina o unes varetes.
  6. Preparem una làmina de pa de pessic.
  7. Al marbre de la cuina hi posem un paper de forn.
  8. A sobre hi posem la làmina de pa de pessic i sobre la làmina hi posem la trufa, escampant-la amb una espàtula.
  9. Amb l'ajuda del paper, li donem la forma rodona al braç de gitano i segellem les bandes amb una mica més de trufa.
  10. El tornem a la nevera una estona.
  11. Quan el braç estigui fred, hi posem per sobre crema i sucre i el cremem amb un bufador. 
Anar al contingut