Braç de gitano de trufa
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LA TRUFA:
500 ml de nata
200 g de xocolata
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar la nata en un cassó.
- En bol hi posem la xocolata trossejada.
- Quan la nata estigui calenta l'aboquem sobre la xocolata i l'emulsionem amb l'ajuda de la batedora.
- Ho deixem refredar a la nevera durant 12 hores.
- Una vegada la xocolata està freda, la muntem amb un robot de cuina o unes varetes.
- Preparem una làmina de pa de pessic.
- Al marbre de la cuina hi posem un paper de forn.
- A sobre hi posem la làmina de pa de pessic i sobre la làmina hi posem la trufa, escampant-la amb una espàtula.
- Amb l'ajuda del paper, li donem la forma rodona al braç de gitano i segellem les bandes amb una mica més de trufa.
- El tornem a la nevera una estona.
- Quan el braç estigui fred, hi posem per sobre crema i sucre i el cremem amb un bufador.