Brioix d'anxova, mel i mató
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El mató té un moderat contingut de greix i és ric en calci i proteïnes.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 brioix
80 g mató
5 g pinyons
3 anxoves en oli d'oliva
1 llima
Mel
Mantega
PREPARACIÓ
- Posem una paella al foc i hi aboquem 5 g de pinyons. Quan s'han torrat, els posem en un plat i els reservem.
- Tornem a deixar la mateixa paella al foc. Hi posem a fondre una nou de mantega. Hi col·loquem el brioix i el torrem pels costats. (En lloc d'un brioix es podria fer servir pa o un croissant.)
- Recuperem el brioix i l'obrim al llarg amb un ganivet sense arribar a partir-lo
- Farcim el brioix amb el mató. Hi col·loquem a sobre les tres anxoves en oli d'oliva. Hi tirem un fil de mel i els pinyons torrats pel damunt. Per acabar, ratllem una mica de pell de llima per sobre.