Broqueta de porc i pinya
INGREDIENTS
180 g de filet de porc
1 rodella de pinya natural
1 llimona
1/2 dit de gingebre fresc pelat
Mel de flors
Canyella molta
Porradell
Sal de Maldon
Oli
Pebre negre
PREPARACIÓ
- Ratllem en un bol mitjà mig dit de gingebre fresc pelat.
- Afegim en un bol una culleradeta de canyella molta i dues cullerades de mel de flors.
- Espremem mitja llimona per obtenir-ne el suc i ho barregem bé al bol.
- Tallem a daus 180 g de filet de porc i els afegim al bol marinat. Un cop fet ho reservem.
- Mentre deixem una paella al foc escalfant-se, agafem una rodella de pinya i hi fem sis trossos. Ho reservem en un plat.
- Muntem cada broqueta combinant un dau de porc marinat, un dau de pinya, un altre dau de porc marinat, un altre dau de pinya i ho tanquem amb un últim dau de porc.
- Quan tinguem les tres broquetes fetes, les marquem a la paella.
- Abans de retirar-les del foc, quan veiem que les broquetes estan gairebé fetes, hi aboquem per sobre el suc del marinat.
- Mentre s'acaben de fer, aprofitem per picar una mica de porradell i el reservem en un plat.
- En el moment que veiem que les broquetes estan fetes, les enretirem del foc i ho emplatem. Afegim sobre les tres broquetes salsa per sobre, unes voltes de pebre, sal en escates i porradell picat.