Broquetes d'albergínies amb salsa yakiniku

INGREDIENTS

  • BROQUETES D'ALBERGÍNIA
    2 albergínies grans o 3 de més petites
    60 g de flocs de blat de moro
    1 ceba xinesa

     

    SALSA  MISO MARINADA
    30 g de xarop d'atzavara
    50 g de misso shiro
    30 g d'oli de sèsam 

     

    SALSA YAKINIKU
    1 gra d'all
    25 g de mirin
    25 g de xarop d'atzavara
    50 g de salsa de soja
    5 g d'oli de sèsam
    5 g de sèsam torrat
    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Peleu les albergínies, talleu-les en 4 meitats pel costat llarg i punxeu-les amb bastonets xinesos.
  2. Unteu-les amb la salsa miso marinada i deixar-les marinar una hora.
  3. Preescalfar el forn a 200º i coure-les 15 minuts, amb els bastonets exteriors protegits per paper de plata per evita que es cremin.
  4. Retirar-les del forn i tornar-les a sucar amb la salsa miso marinada.
  5. Arrebossar-les amb blat de moro prèviament triturat i barrejat amb un polsim de sèsam.
  6. Coure al forn a 200º uns  5' o fins que estiguin daurades.
  7. Un cop fredes, colar els alls pèviament daurats en una paella i afegir sèsam torrat.
  8. Servir les albergínies amb salsa yakiiku i ceba xinesa.
Anar al contingut