Broquetes d'albergínies amb salsa yakiniku
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
INGREDIENTS
- BROQUETES D'ALBERGÍNIA2 albergínies grans o 3 de més petites60 g de flocs de blat de moro1 ceba xinesaSALSA MISO MARINADA30 g de xarop d'atzavara50 g de misso shiro30 g d'oli de sèsamSALSA YAKINIKU1 gra d'all25 g de mirin25 g de xarop d'atzavara50 g de salsa de soja5 g d'oli de sèsam5 g de sèsam torratOli d'oliva
PREPARACIÓ
- Peleu les albergínies, talleu-les en 4 meitats pel costat llarg i punxeu-les amb bastonets xinesos.
- Unteu-les amb la salsa miso marinada i deixar-les marinar una hora.
- Preescalfar el forn a 200º i coure-les 15 minuts, amb els bastonets exteriors protegits per paper de plata per evita que es cremin.
- Retirar-les del forn i tornar-les a sucar amb la salsa miso marinada.
- Arrebossar-les amb blat de moro prèviament triturat i barrejat amb un polsim de sèsam.
- Coure al forn a 200º uns 5' o fins que estiguin daurades.
- Un cop fredes, colar els alls pèviament daurats en una paella i afegir sèsam torrat.
- Servir les albergínies amb salsa yakiiku i ceba xinesa.