Broquetes de pollastre
INGREDIENTS
Per a 1 persona
180 g contracuixa de pollastre desossada
2 taronges
1 escalunya
1 gra d'all
Mel
Mostassa de Dijon
Julivert
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a daus petits una contracuixa de pollastre.
- Clavem els daus de pollastre en tres broquetes.
- Salpebrem les broquetes.
- En un bol, ratllem un gra d'all i mitja ceba.
- Espremem al bol el suc de mitja taronja.
- Piquem unes fulles de julivert i les afegim al bol.
- Hi afegim un raig d'oli OVE.
- Ho integrem bé.
- Amb un pinzell, pintem el pollastre amb el marinat que hi ha al bol.
- Posem una planxa a escalfar i, quan estigui ben calenta, hi marquem les broquetes de pollastre per totes les cares.
- En 2 minuts, aproximadament, haurien d'estar cuites.
- Mentrestant, podem acabar de fer la salsa amb el suc de l'altra 1/2 taronja, que espremem i deixem en un bol.
- Afegim una cullerada de mel de mil flors i una culleradeta de mostassa de Dijon. Remenem la salsa amb una vareta manual petita.
- Emplatem les broquetes i les presentem amb la salsa.
- Ho acabem amb una mica de ratlladura de pell de taronja.