Broquetes de vedella
INGREDIENTS
- 250 g entrecot vedella
- 200 ml nata
- 16 cirerols
- 4 portobel·los
- 2 cabdells d'enciam
- 1 ceba
- Vinagre balsàmic
- Mostassa antiga
- Vi ranci
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem 1 ceba a brunesa i la posem en una paella amb oli d'oliva calent. Sofregim fins que agafi color. Aleshores hi tirarem una mica de vi ranci; deixem que s'evapori.
- Afegirem 200 ml de nata a la paella i ho integrem.
- A continuació, hi afegim 1 cullerada de mostassa antiga i un raig de crema de vinagre balsàmic. Ho integrem. Ja tenim a punt la salsa.
- Ara preparem les broquetes. Tenim 250 g d'entrecot de vedella tallats a daus que salpebrem. Tallem 16 cirerols i 4 portobel·los i muntem les broquetes en l'ordre que vulguem.
- Tallem per la meitat 2 cabdells d'enciam nets.
- Posarem una planxa al foc amb oli i quan ja sigui calent, hi marcarem els cabdells. Un cop marcats els traiem, afegirem més oli a la planxa i hi courem les broquetes (8 en total).
- Emplatarem les broquetes amb la meitat del cabdell i la salsa.