Broquetes d'espàrrec

imatge de recurs

INGREDIENTS

  • 1 manat d'espàrrecs verds

PREPARACIÓ

1. Talleu les puntes d'espàrrec a uns 8-10 cm. (Podeu reservar la resta de troncs per afegir a una minestra, o fer-ne una crema).

2. Bulliu-los en un cassó amb aigua i sal durant 5-6 minuts, més o menys, proveu-ne un trosset de la part de sota per comprovar que no ha quedat dur. No han de quedar molt cuits.

3. Escorreu-los i deixeu-los refredar posant-los en un recipient amb aigua freda i si teniu algun glaçó, millor (això fa aturar ràpidament la cocció i fa que ens quedin cruixents i conservin millor el color original).

4. Claveu-hi un pal de broqueta per la base i serviu-los amb una vinagreta de mostassa en gra, unes gotes de vinagre, oli d'oliva verge i sal. Poseu-hi una mica de pell de taronja ratllada pel damunt.
Anar al contingut