Broquetes d'espàrrec
- Programa: Al vostre gust
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 1 manat d'espàrrecs verds
PREPARACIÓ
1. Talleu les puntes d'espàrrec a uns 8-10 cm. (Podeu reservar la resta de troncs per afegir a una minestra, o fer-ne una crema).
2. Bulliu-los en un cassó amb aigua i sal durant 5-6 minuts, més o menys, proveu-ne un trosset de la part de sota per comprovar que no ha quedat dur. No han de quedar molt cuits.
3. Escorreu-los i deixeu-los refredar posant-los en un recipient amb aigua freda i si teniu algun glaçó, millor (això fa aturar ràpidament la cocció i fa que ens quedin cruixents i conservin millor el color original).
4. Claveu-hi un pal de broqueta per la base i serviu-los amb una vinagreta de mostassa en gra, unes gotes de vinagre, oli d'oliva verge i sal. Poseu-hi una mica de pell de taronja ratllada pel damunt.
2. Bulliu-los en un cassó amb aigua i sal durant 5-6 minuts, més o menys, proveu-ne un trosset de la part de sota per comprovar que no ha quedat dur. No han de quedar molt cuits.
3. Escorreu-los i deixeu-los refredar posant-los en un recipient amb aigua freda i si teniu algun glaçó, millor (això fa aturar ràpidament la cocció i fa que ens quedin cruixents i conservin millor el color original).
4. Claveu-hi un pal de broqueta per la base i serviu-los amb una vinagreta de mostassa en gra, unes gotes de vinagre, oli d'oliva verge i sal. Poseu-hi una mica de pell de taronja ratllada pel damunt.