Bròquil a la catalana
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
150 g bròquil morat
30 g bloc de pernil
20 g panses Borges
1 gra d'all
Pebre vermell dolç
Pinyons
Oli
Pebre blanc
PREPARACIÓ
- Laminem 150 g de bròquil morat i el reservem.
- Pelem i laminem un gra d'all petit que reservem.
- Fem el mateix amb un bloc de 30 g de pernil.
- Afegeim a una paella calenta amb oli els daus de pernil i els saltem.
- Després hi afegim l'all que també saltem.
- Hi posem una culleradeta de pimentó dolç i l'integrem.
- Afegim el bròquil laminat, sal i aigua, ho barregem i apugem el foc perquè es cogui.
- Afegim a la paella 20 g de panses i ho courem amb tapa durant 3 minuts.
- Torrem un grapat de pinyons a la paella.
- Emplatem el saltat amb els pinyons i una mica de pebre blanc.