Bròquil a la catalana

Imatge recepta de Bròquil a la catalana
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bròquil és hortalissa del grup de les crucíferes que tenen un potent efecte protector, amés és especialment ric en vitamina C.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    150 g bròquil morat

    30 g bloc de pernil

    20 g panses Borges

    1 gra d'all

    Pebre vermell dolç

    Pinyons

    Oli

    Pebre blanc

PREPARACIÓ

  1. Laminem 150 g de bròquil morat i el reservem.
  2. Pelem i laminem un gra d'all petit que reservem.
  3. Fem el mateix amb un bloc de 30 g de pernil.
  4. Afegeim a una paella calenta amb oli els daus de pernil i els saltem.
  5. Després hi afegim l'all que també saltem.
  6. Hi posem una culleradeta de pimentó dolç i l'integrem.
  7. Afegim el bròquil laminat, sal i aigua, ho barregem i apugem el foc perquè es cogui. 
  8. Afegim a la paella 20 g de panses i ho courem amb tapa durant 3 minuts.
  9. Torrem un grapat de pinyons a la paella.
  10. Emplatem el saltat amb els pinyons i una mica de pebre blanc.
Anar al contingut