Bullabessa

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els llagostins són una bona font de proteïnes amb poc greix, lleugers d'energia, rics en fòsfor, iode i vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    50 g de rogers

    200 ml fumet

    3 musclos

    2 llagostins

    1 gra d'all

    1 ou

    Torradetes de pa

    Julivert

    Pebre vermell dolç

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Aboquem a una olla 200 ml de fumet de peix i marisc i ho duem a ebullició. 
  2. Traiem les barbes de 3 musclos i els afegim a l'olla quan bulli, També hi posarem 50 g de rogers i 2 llagostins. Ho coem 3 minuts. Passat aquest temps, traurem els peixos, marisc i musclo i els reservem.
  3. En un got batedor hi posem 1 ou, oli, sal i pebre vermell dolç. Ho emulsionem.
  4. Aboquem a l'olla una part de l'allioli que hem preparat i ho emulsionem amb una vareta.
  5. Emplatem allà on hi hem reservat els peixos, el marisc i els musclos. Hi aboquem l'emulsió de fumet i allioli, una cullerada d'allioli, una torradeta de pa i unes fulles de julivert.
Anar al contingut