Bunyols de bacallà a l'airfyer

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els bunyols són un bon recurs per a la cuina d'aprofitament, són una preparació rica en hidrats de carboni i proteïnes, i són ideals per prendre'ls amb una amanida verda per tal de completar l'àpat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    100 g bacallà dessalat 

    1 patata monalisa mitjana 

    1 ou  

    1 gra d'all petit 

    Pebre vermell dolç 

    Julivert 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Ratllem en un bol 100 g de patata monalisa ja cuita amb pell.  
  2. Separem la clara del rovell d'un ou i afegim la clara al bol de la patata. 
  3. Al mateix bol hi ratllem 1 gra d'all petit i també hi afegim mitja culleradeta de pebre vermell dolç. 
  4. Piquem fulles de julivert i les hi afegim. Ho integrem tot. 
  5. Afegim oli a una paella i hi saltem uns segons 100 g de bacallà sense pell i a daus. 
  6. Passarem el bacallà pel bol i el desfem amb una forquilla. 
  7. Amb dues culleres formem 5 "quenelle" de bacallà i les anem reservant a la safata de la fregidora d'aire. 
  8. Amb un pinzell, pintem els bunyols amb oli d'oliva.  
  9. Encaixem la safata a la fregidora d'aire i coem els bunyols 10 minuts a 800W. 
  10. Ja es poden servir. 
Anar al contingut