Bunyols de bacallà a l'airfyer
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els bunyols són un bon recurs per a la cuina d'aprofitament, són una preparació rica en hidrats de carboni i proteïnes, i són ideals per prendre'ls amb una amanida verda per tal de completar l'àpat.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
100 g bacallà dessalat
1 patata monalisa mitjana
1 ou
1 gra d'all petit
Pebre vermell dolç
Julivert
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Ratllem en un bol 100 g de patata monalisa ja cuita amb pell.
- Separem la clara del rovell d'un ou i afegim la clara al bol de la patata.
- Al mateix bol hi ratllem 1 gra d'all petit i també hi afegim mitja culleradeta de pebre vermell dolç.
- Piquem fulles de julivert i les hi afegim. Ho integrem tot.
- Afegim oli a una paella i hi saltem uns segons 100 g de bacallà sense pell i a daus.
- Passarem el bacallà pel bol i el desfem amb una forquilla.
- Amb dues culleres formem 5 "quenelle" de bacallà i les anem reservant a la safata de la fregidora d'aire.
- Amb un pinzell, pintem els bunyols amb oli d'oliva.
- Encaixem la safata a la fregidora d'aire i coem els bunyols 10 minuts a 800W.
- Ja es poden servir.