Bunyols de coliflor amb espècies
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Mitja coliflor escaldada
- Oli d'all i julivert
- 1 ou
- 150 ml de llet
- 100 g de farina
- 8 g de llevat químic
- Sal
- Espècies: comí, pasta de nyora (diluïda amb una mica d'oli), orenga i pebre.
PREPARACIÓ
- Trinxarem la coliflor i l'amanirem amb el comí, la pasta de nyora, l'orenga, l'oli d'all i julivert, la sal i el pebre.
- Separem el rovell de la clara de l'ou i batem el rovell amb la llet, la farina, la sal i el llevat.
- Hi afegim la clara a punt de neu.
- Hi barregem la coliflor picada.
- Posem oli a escalfar a una paella i quan sigui ben calent, hi submergim una cullerada de pasta de bunyol i esperem que sigui ben ros.