Bunyols de poma
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa en la salut intestinal, ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el trànsit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- PER A 2 PERSONES:
- 1 poma
- 70 g farina
- 20 g midó blat de moro
- 1 ou
- Oli de gira-sol
- Pebre rosa
- Canyella en pols
- Gingebre en pols
- Sucre
- Sal
- Aigua mineral
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar oli de gira-sol en una cassola.
- Pelem la poma, li traiem el cor i la tallem en 8 trossos.
- La posem en un bol i hi posem un polsim de canyella. Ho remenem.
- Comencem la massa dels bunyols. En un bol hi posem 70 grams de farina, 1 ou, 20 grams de midó de blat de moro i un pessic de sal. Ho integrem afegint-hi aigua mineral freda a poc a poc.
- Punxem un tros de poma amb una broqueta i el banyem amb la pastina. És important treure'n l'excés.
- El fregim.
- Aquest procés l'haurem de repetir amb tots els trossos de poma.
- Mentre es fregeixen, en un morter matxuquem una mica de pebre rosa i el posem en un bol. En aquest mateix recipient hi posem sucre i una mica de gingebre en pols.
- Quan els bunyols estan fregits, traiem la broqueta i els arrebossem amb la barreja anterior. És important fer-ho mentre són calents perquè els bunyols quedin ben impregnats.