Bunyols de poma

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La poma és rica en fibra soluble, una fibra que participa en la salut intestinal, ja que serveix d'aliment a la flora intestinal i també ajuda a normalitzar el trànsit intestinal, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:
  • 1 poma
  • 70 g farina
  • 20 g midó blat de moro
  • 1 ou
  • Oli de gira-sol
  • Pebre rosa
  • Canyella en pols
  • Gingebre en pols
  • Sucre
  • Sal
  • Aigua mineral

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar oli de gira-sol en una cassola.
  2. Pelem la poma, li traiem el cor i la tallem en 8 trossos.
  3. La posem en un bol i hi posem un polsim de canyella. Ho remenem.
  4. Comencem la massa dels bunyols. En un bol hi posem 70 grams de farina, 1 ou, 20 grams de midó de blat de moro i un pessic de sal. Ho integrem afegint-hi aigua mineral freda a poc a poc.
  5. Punxem un tros de poma amb una broqueta i el banyem amb la pastina. És important treure'n l'excés.
  6. El fregim.
  7. Aquest procés l'haurem de repetir amb tots els trossos de poma.
  8. Mentre es fregeixen, en un morter matxuquem una mica de pebre rosa i el posem en un bol. En aquest mateix recipient hi posem sucre i una mica de gingebre en pols.
  9. Quan els bunyols estan fregits, traiem la broqueta i els arrebossem amb la barreja anterior. És important fer-ho mentre són calents perquè els bunyols quedin ben impregnats.

 

Anar al contingut