Bunyols de poma
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 poma
70 g de farina
20 g de midó de blat de moro
1 ou
Oli de gira-sol
Pebre rosa
Canyella
Gingebre en pols
Piri piri (pebre vermell picant)
Sucre
Sal
Aigua
PREPARACIÓ
- Pelem les pomes. Per fer aquesta recepta no les trieu ni massa farinoses ni massa madures, que tinguin una mica de consistència.
- Les tallem en vuit trossos i els hi traiem el cor.
- Si n'heu de fer moltes, les podeu reservar en un bol amb aigua i llimona perquè no s'ennegreixin.
- En un bol, barregem la farina, el midó de blat de moro, una mica d'impulsor i l'ou batut.
- Ho remenem amb les varetes i, mentre ho fem, hi afegim una mica d'aigua.
- Arrebossem les pomes en la pasta i les fregim en oli de gira-sol molt calent.
- Quan siguin torradetes, les posem sobre paper de cuina perquè no quedin greixoses.
- Al morter, piquem el pebre rosa, el sucre, el pebre vermell picant, hi afegim el gingebre i la canyella i ho escampem per sobre dels bunyols.