Bunyols de poma

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 poma

    70 g de farina

    20 g de midó de blat de moro

    1 ou

    Oli de gira-sol

    Pebre rosa

    Canyella

    Gingebre en pols

    Piri piri (pebre vermell picant)

    Sucre

    Sal

    Aigua

     

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem les pomes. Per fer aquesta recepta no les trieu ni massa farinoses ni massa madures, que tinguin una mica de consistència.
  2. Les tallem en vuit trossos i els hi traiem el cor.
  3. Si n'heu de fer moltes, les podeu reservar en un bol amb aigua i llimona perquè no s'ennegreixin. 
  4. En un bol, barregem la farina, el midó de blat de moro, una mica d'impulsor i l'ou batut. 
  5. Ho remenem amb les varetes i, mentre ho fem, hi afegim una mica d'aigua.
  6. Arrebossem les pomes en la pasta i les fregim en oli de gira-sol molt calent.
  7. Quan siguin torradetes, les posem sobre paper de cuina perquè no quedin greixoses. 
  8. Al morter, piquem el pebre rosa, el sucre, el pebre vermell picant, hi afegim el gingebre i la canyella i ho escampem per sobre dels bunyols. 

 

Anar al contingut