Bunyols de vent

  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 125 g farina

    125 ml llet

    125 ml aigua

     50 g de mantega

    4 ous

    120 g sucre

    Sal

    Licor d'anís (opcional)

PREPARACIÓ

  1. En una cassola al foc hi incorporem l'aigua, la llet, la mantega, el sucre i la sal.
  2. Quan arrenqui el bull, hi posem la farina barrejant-ho fins que no s'enganxi a les parets, i ho retirarem del foc. La farina ens ha de quedar una mica torrada.
  3. Posem la pasta a la màquina d'amassar perquè es refredi.
  4. Hi afegim els ous un per un fins que quedin ben integrats.
  5. Reservem la pasta a la nevera uns trenta minuts.
  6. Amb dues culleres o amb una mànega pastissera, formem les boles i les fregim en oli de gira-sol a 160 ºC.
  7. Retirem els bunyols i els arrebossem amb anís i, posteriorment, amb sucre.
Anar al contingut