Bunyols de vent
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
125 g farina
125 ml llet
125 ml aigua
50 g de mantega
4 ous
120 g sucre
Sal
Licor d'anís (opcional)
PREPARACIÓ
- En una cassola al foc hi incorporem l'aigua, la llet, la mantega, el sucre i la sal.
- Quan arrenqui el bull, hi posem la farina barrejant-ho fins que no s'enganxi a les parets, i ho retirarem del foc. La farina ens ha de quedar una mica torrada.
- Posem la pasta a la màquina d'amassar perquè es refredi.
- Hi afegim els ous un per un fins que quedin ben integrats.
- Reservem la pasta a la nevera uns trenta minuts.
- Amb dues culleres o amb una mànega pastissera, formem les boles i les fregim en oli de gira-sol a 160 ºC.
- Retirem els bunyols i els arrebossem amb anís i, posteriorment, amb sucre.