Cabdell amb "salsa Cèsar"

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els enciams aporten molt poques calories i en canvi són rics en aigua, fibra, vitamines i minerals, especialment els més verds.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 cabdell d'enciam

    1 iogurt grec

    1 ou bullit

    1 llimona

    20 g formatge parmesà

    4 anxoves

    3 cogombrets envinagrats

    Mostassa

    Tàperes

    Cibulet

    Oli OVE

PREPARACIÓ

1. Tallem a làmines 3 cogombrets i els posem en un bol, juntament amb unes quantes tàperes.

2. En una picadora hi posem 1 ou dur, 1 cullerada de mostassa, 4 filets d'anxova, el formatge parmesà, el suc de mitja llimona, 1 iogurt grec i un parell de voltes de pebre. Ho triturem.

3. Tallem el cabdell en 4 i el marquem lleugerament a la paella, on hi hem posat un rajolí d'oli.

4. Tot el que hem triturat, ho afegim al bol on hi teníem els cogombrets i les tàperes.

5. Posem el cabdell en un plat, el napem amb la salsa i hi afegim una mica de cibulet picat i un raig d'oli.

 

Anar al contingut