Cabdell amb "salsa Cèsar"
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els enciams aporten molt poques calories i en canvi són rics en aigua, fibra, vitamines i minerals, especialment els més verds.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
1 cabdell d'enciam
1 iogurt grec
1 ou bullit
1 llimona
20 g formatge parmesà
4 anxoves
3 cogombrets envinagrats
Mostassa
Tàperes
Cibulet
Oli OVE
PREPARACIÓ
1. Tallem a làmines 3 cogombrets i els posem en un bol, juntament amb unes quantes tàperes.
2. En una picadora hi posem 1 ou dur, 1 cullerada de mostassa, 4 filets d'anxova, el formatge parmesà, el suc de mitja llimona, 1 iogurt grec i un parell de voltes de pebre. Ho triturem.
3. Tallem el cabdell en 4 i el marquem lleugerament a la paella, on hi hem posat un rajolí d'oli.
4. Tot el que hem triturat, ho afegim al bol on hi teníem els cogombrets i les tàperes.
5. Posem el cabdell en un plat, el napem amb la salsa i hi afegim una mica de cibulet picat i un raig d'oli.