Cabdell farcit de tonyina

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els enciams aporten molt poques calories i en canvi son rics en aigua, fibra, vitamines i minerals, especialment els més verds.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

    1 cabdell d'enciam

  • 1/2 ceba tendra morada
  • 1/2 pastanaga
  • Olives verdes farcides
  • 40-50 g tonyina en oli OVE
  • Vinagre de vi
  • Mel mil flors
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

Separem 3 fulles grans d'1 cabdell d'enciam. Tallem a juliana la resta del cabdell i el reservem en un bol.

Tallem a juliana mitja ceba tendra morada i l'afegim al bol. Ratllem mitja pastanaga i també l'hi afegim.

Tallem menudes olives verdes farcides i les afegim al bol. 

Esmicolem uns 50 g de tonyina en oli d'oliva i també l'aboquem. Ho integrem tot.

Farcim les fulles dels cabdells amb la barreja.

En un pot de vidre amb tapa hi posem 1 part de vinagre de vi, 2 parts d'oli OVE 1 cullerada de mel mil flors, pebre i sal. Tapem i sacsegem el pot.

Emplatem repartint per sobre el cabdell la vinagreta.

Anar al contingut