Cabdell farcit de tonyina
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
1 cabdell d'enciam
- 1/2 ceba tendra morada
- 1/2 pastanaga
- Olives verdes farcides
- 40-50 g tonyina en oli OVE
- Vinagre de vi
- Mel mil flors
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
Separem 3 fulles grans d'1 cabdell d'enciam. Tallem a juliana la resta del cabdell i el reservem en un bol.
Tallem a juliana mitja ceba tendra morada i l'afegim al bol. Ratllem mitja pastanaga i també l'hi afegim.
Tallem menudes olives verdes farcides i les afegim al bol.
Esmicolem uns 50 g de tonyina en oli d'oliva i també l'aboquem. Ho integrem tot.
Farcim les fulles dels cabdells amb la barreja.
En un pot de vidre amb tapa hi posem 1 part de vinagre de vi, 2 parts d'oli OVE 1 cullerada de mel mil flors, pebre i sal. Tapem i sacsegem el pot.
Emplatem repartint per sobre el cabdell la vinagreta.