Cabdells a la brasa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París i Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les avellanes i les ametlles són riques en greixos saludables, anomenats poliinsaturats, i també en vitamina E, ambdós nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 cabdells

    3 anxoves en salaó

    1 llesca de pa

    1 tomacó

    1 gra d'all

    Avellana torrada

    Ametlla torrada

    Pasta de nyora

    Carquinyolis

    Vinagre

    Pebre

    Sal

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Tallem per la meitat el tomacó i el coem a la brasa de cap per avall.
  2. Traiem la crosta de la llesca de pa, en tallem la molla a bocins, i la deixem amorosint amb vinagre.
  3. Posem en un got batedor un gra d'all o mig, segons el gust de cadascú, un grapat d'avellanes torrades, un grapat d'ametlles torrades, una cullerada de pasta de nyora, sal, pebre, la molla amorosida amb vinagre, el tomacó cuit (sense pell ni llavors), i ho emulsionem amb oli d'oliva verge extra.
  4. Tallem els cabdells per la meitat i els coem a la brasa.
  5. Emplatem els cabdells, amb la salsa, uns filets d'anxova en salaó que haurem tingut en oli, i uns carquinyolis que esmicolarem al morter.

 

Anar al contingut