Calamars amb salsa asiàtica

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El calamar és ric en proteïnes de bona assimilació i conté iode, un mineral que participa en el funcionament normal del sistema nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    50 g sucre morè

    50 g pasta de cacauet

    200 ml llet de coco

    12 calamars

    2 llimes

    1 all

    Oli OVE

    Curri en pols

    Cúrcuma en pols

    Salsa de soja

    Farina de cigró

    Coriandre

    Pebre vermell picant

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem a microbrunesa un all. El posem a la paella al foc amb oli i el fem ballar.
  2. Quan l'all comença a ballar hi afegim una culleradeta de curri en pols, una de cúrcuma en pols i una de pebre vermell picant. Ho integrem.
  3. Sacsegem bé un pot de llet de coco de 200 ml i l'afegim a la paella amb 50 g de sucre morè. Ho courem uns 10  minuts a foc suau.
  4. Afegim a la paella una cullerada de salsa de soja, 50 g de pasta de cacauet i suc de mitja llima. Ho integrem i ho deixem temperar.
  5. Tallem a mida mossegada 12 calamars nets i els eixuguem. Els passem per farina de cigró i els anirem afegint per tandes dins una paella amb l'oli molt calent. Després els passarem a paper absorbent.
  6. Per emplatar posarem la salsa al plat, a sobre els calamars amb unes fulles de coriandre i ratlladura de llima.
Anar al contingut