Calamars amb salsa asiàtica
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
50 g sucre morè
50 g pasta de cacauet
200 ml llet de coco
12 calamars
2 llimes
1 all
Oli OVE
Curri en pols
Cúrcuma en pols
Salsa de soja
Farina de cigró
Coriandre
Pebre vermell picant
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a microbrunesa un all. El posem a la paella al foc amb oli i el fem ballar.
- Quan l'all comença a ballar hi afegim una culleradeta de curri en pols, una de cúrcuma en pols i una de pebre vermell picant. Ho integrem.
- Sacsegem bé un pot de llet de coco de 200 ml i l'afegim a la paella amb 50 g de sucre morè. Ho courem uns 10 minuts a foc suau.
- Afegim a la paella una cullerada de salsa de soja, 50 g de pasta de cacauet i suc de mitja llima. Ho integrem i ho deixem temperar.
- Tallem a mida mossegada 12 calamars nets i els eixuguem. Els passem per farina de cigró i els anirem afegint per tandes dins una paella amb l'oli molt calent. Després els passarem a paper absorbent.
- Per emplatar posarem la salsa al plat, a sobre els calamars amb unes fulles de coriandre i ratlladura de llima.