Calamarsons amb porros i rossinyols

- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa Nonell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres
INGREDIENTS
- 800 g de calamarsons
- 6 porros
- 1/2 kg de rossinyols
- 2 patates
- 1/2 copa de conyac
- all
- julivert
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, estofeu el porro picat en un cassó amb oli, sal i pebre a foc baix, durant 30 minuts.
A continuació, salteu els calamarsons en una paella amb oli ben calent. Incorporeu-hi el julivert i el brandi. Tot seguit, flamegeu-ho. Quan hagi reduit, incoporeu-hi els porros, els rossinyols escaldats, la patata bullida tallada en daus, sal i pebre. Després, remeneu-ho una mica i ja podeu emplatar-ho.
A continuació, salteu els calamarsons en una paella amb oli ben calent. Incorporeu-hi el julivert i el brandi. Tot seguit, flamegeu-ho. Quan hagi reduit, incoporeu-hi els porros, els rossinyols escaldats, la patata bullida tallada en daus, sal i pebre. Després, remeneu-ho una mica i ja podeu emplatar-ho.