Caldo de mandioca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mandioca és un tubercle i, com a tal, ric en hidrats de carboni complexos (principalment, en midó) i baix en greixos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de mandioca neta i pelada

    1 ceba reca

    1 gra d'all

    vi blanc

    oli OVE

    pebre negre

    aigua mineral

    sal

     

    Per fer el brou

    mitja gallina

    1 porro

    1 xirivia

    1 all

    julivert

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir la mitja gallina, el porro, la xirivia, l'all i el julivert durant 2 hores.
  2. Pelem i tallem la mandioca a mida d'una mossegada.
  3. Colem el caldo de gallina i reduïm.
  4. Esmicolem la carn de gallina i la reservem.
  5. Bullim la mandioca en el brou de gallina durant 30 minuts. Hi afegim aigua si cal.
  6. Tallem la ceba a la brunesa i l'enrossim en una cassola.
  7. Un cop ha quedat rossa, hi tirem un raig de vi blanc.
  8. Piquem l'all i l'afegim a la ceba.
  9. Mentre la ceba i l'all s'acaben d'enrossir, posem la mandioca cuita al got de la batedora amb una mica d'aigua. Ho triturem fins que quedi ben fi.
  10. Colem el triturat i el posem dins de la cassola amb la ceba i l'all i deixem que es faci 5 minuts més. Ho rectifiquem de sal i pebre.
  11. Tallem el cibulet.
  12. Ho servim en recipients individuals amb cibulet, la gallina esmicolada, una mica de pebre negre i un raig d'oli OVE per sobre.
Anar al contingut