Caneló de salmó i alvocat

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega 3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. (Se n'ha de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.)Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 alvocat 

    200 g formatge crema 

    200 g salmó fumat 

    1 ceba tendra 

    1 llima 

    Cibulet 

    Oli OVE 

    Sal 

  •  

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent el farcit del caneló. Tallarem 1 alvocat pel mig i li traurem el pinyol. El pelarem i tallarem a daus petits.  
  2. Tallem a la microbrunesa 1 ceba tendra i la posem al bol amb l'alvocat.  
  3. Piquem 5 g de cibulet i l'afegim al bol. També hi afegim 200 g de formatge crema, suc de mitja llima que espremem, i sal. Ho integrem bé. 
  4. Agafem 3 trossos de papers sulfurats i a sobre hi estenem una làmina de salmó a cada un. Posem damunt de cada làmina una mica de farcit. Les enrotllem fent caneló, amb l'ajuda del paper sulfurat. Ho fem amb tots 4.  
  5. Emplatem un caneló amb una mica de ceba tendra per sobre i cibulet. 
Anar al contingut