Caneló de salmó i alvocat
INGREDIENTS
1 alvocat
200 g formatge crema
200 g salmó fumat
1 ceba tendra
1 llima
Cibulet
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem fent el farcit del caneló. Tallarem 1 alvocat pel mig i li traurem el pinyol. El pelarem i tallarem a daus petits.
- Tallem a la microbrunesa 1 ceba tendra i la posem al bol amb l'alvocat.
- Piquem 5 g de cibulet i l'afegim al bol. També hi afegim 200 g de formatge crema, suc de mitja llima que espremem, i sal. Ho integrem bé.
- Agafem 3 trossos de papers sulfurats i a sobre hi estenem una làmina de salmó a cada un. Posem damunt de cada làmina una mica de farcit. Les enrotllem fent caneló, amb l'ajuda del paper sulfurat. Ho fem amb tots 4.
- Emplatem un caneló amb una mica de ceba tendra per sobre i cibulet.