Caneló de salmó
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Rafuel
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
RECEPTA PER A 4 PERSONES
Salmó fumat en làmines- 2 alvocats
- Una mica de formatge ricotta
- 1tomàquet
- Llimona
- Sal i pebre
-
Salsa tabasco
PREPARACIÓ
- Comencem preparant el farcit. Tallem l'alvocat a daus i el posem en un bol.
- Hi afegim un formatge cremós tipus ricotta.
- Hi afegim un tomàquet tallat a daus, que no sigui gaire àcid, tipus raf.
- Hi afegim sal, un raig de tabasco i pebre mòlt al moment.
- Afegim el suc de mitja llimona a la barreja perquè no s'oxidi.
- Ho remenem i ho aixafem tot amb una forquilla per tenir una barreja homogènia.
- Posem tot el farcit en una mànega de pastisseria.
- Agafem les làmines de salmó fumat i les estirem sobre un tros de plàstic transparent per no tocar-lo amb les mans i extreure'n tot l'oli.
- Farcim el salmó amb la barreja d'alvocat, tomàquet i formatge.
- Enrotllem el salmó per donar-li la forma de caneló i l'emplatem.