Caneló de salmó

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Rafuel
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • RECEPTA PER A 4 PERSONES

    Salmó fumat en làmines
  • 2 alvocats
  • Una mica de formatge ricotta
  • 1tomàquet
  • Llimona
  • Sal i pebre
  • Salsa tabasco

     

PREPARACIÓ

  1. Comencem preparant el farcit. Tallem l'alvocat a daus i el posem en un bol.
  2. Hi afegim un formatge cremós tipus ricotta.
  3. Hi afegim un tomàquet tallat a daus, que no sigui gaire àcid, tipus raf.
  4. Hi afegim sal, un raig de tabasco i pebre mòlt al moment.
  5. Afegim el suc de mitja llimona a la barreja perquè no s'oxidi.
  6. Ho remenem i ho aixafem tot amb una forquilla per tenir una barreja homogènia.
  7. Posem tot el farcit en una mànega de pastisseria.
  8. Agafem les làmines de salmó fumat i les estirem sobre un tros de plàstic transparent per no tocar-lo amb les mans i extreure'n tot l'oli.
  9. Farcim el salmó amb la barreja d'alvocat, tomàquet i formatge.
  10. Enrotllem el salmó per donar-li la forma de caneló i l'emplatem.
Anar al contingut