Caneló de samfaina amb pesto rosso

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pinyons són una fruita seca molt nutritiva, rics en energia, proteïnes, greixos saludables, vitamines del grup B i minerals com el potassi, el fòsfor o el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 60 g de pinyons  

    50 g de grana padano  

    100 ml d'aigua mineral  

    8 tubs de canelons  

    5 tomàquets secs en oli  

    3 tomàquets pera  

    2 cebes de Figueres  

    1 albergínia 

    1/2 pebrot vermell 

    Vi ranci 

    Farigola 

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Preparem la samfaina. Posarem a la brasa o al forn a la papillota dues cebes, mig pebrot vermell, una albergínia i tres tomàquets pera. Un cop escalivats els pelem i tallem a mida de macedònia. Després els passem per la paella amb una mica d'oli OVE i farigola per treure'n tota l'aigua de vegetació fins que quedin secs. Per últim hi afegim un raig de vi ranci, ho salpebrem i ho fiquem en una mànega. 
  2. Fem suar 60 g de pinyons a la brasa o a la paella i els deixem refredar. Després els fiquem en un got batedor juntament amb 50 g de formatge grana padano, cinc tomàquets secs en oli d'oliva, 100 ml d'aigua i un rajolí d'oli dels tomàquets. Ho emulsionem fins que ens quedi una salsa espessa. 
  3. Passem per aigua calenta els tubs precuits de canelons i els farcim amb la samfaina que tenim a la mànega pastissera. 
  4. En una safata posem una base de pesto rosso, els canelons al damunt i ho napem amb més pesto. Posem la safata a la barbacoa o al forn tres minuts. 
  5. Hi afegim una mica de farigola per sobre. 
Anar al contingut