Canelons de cigrons i pernil dolç
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Clara Fonts (9 anys)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 400 g de cigrons cuits
- 8 talls de pernil dolç de l'ample o gall d'indi
- oli
- sal d'espècies
- brou (opcional)
- Per a l'amanida:
- enciam
- tomàquets
- blat de moro
- panses
- poma ecològica
- sal i oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els cigrons en un pot i tritureu-los amb la batedora amb força oli i sal al gust. Si us queda massa espès afegiu-hi una mica de brou.
A continuació, agafeu un tall de pernil, ompliu-lo amb un mica de la pasta de cigrons i cargoleu-lo com un caneló.
Per fer l'amanida, talleu la poma a trossets, sense pelar-la perquè és ecològica, talleu els tomàquets, poseu-ho tot en un bol juntament amb l'enciam, el blat de moro i les panses i amaniu-ho amb sal i oli.
I ja per acabar, poseu dos canelons en un costat del plat i a l'altre poseu-hi l'amanida.
A continuació, agafeu un tall de pernil, ompliu-lo amb un mica de la pasta de cigrons i cargoleu-lo com un caneló.
Per fer l'amanida, talleu la poma a trossets, sense pelar-la perquè és ecològica, talleu els tomàquets, poseu-ho tot en un bol juntament amb l'enciam, el blat de moro i les panses i amaniu-ho amb sal i oli.
I ja per acabar, poseu dos canelons en un costat del plat i a l'altre poseu-hi l'amanida.