Canelons d'escalivada i marisc
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 4 làmines de pasta fresca rectangulars de 10x15 cm
- 100 g d'albergínia escalivada
- 100 g de tomàquet escalivat
- 100 g de ceba escalivada
- 50 g de pebrot verd escalivat
- 250 g de marisc cuit
- 1 escalunya
- sal
- porradell picat
- 50 g de maionesa d'oli d'oliva
- 1 dl d'oli d'oliva extra verge
- 1 raig de vinagre de Mòdena
- 1 culleradeta de mostassa antiga
- 50 g de pinyons torrats
PREPARACIÓ
1. Poseu una olla a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Refredeu-les en aigua freda i poseu-les al damunt d'un paper assecant per treure'n tota l'aigua.
2. Peleu i talleu les verdures escalivades a daus petits. Poseu-lo en una escorredora perquè deixi anar una mica d'aigua de les mateixes verdures.
3. Peleu l'escalunya i talleu-la ben fina.
4. En un bol, barregeu l'escalivada, el marisc, l'escalunya, un polsim de sal, el porradell picat i la maionesa. Barregeu-ho bé.
5. Formeu els canelons i amaniu-los amb una vinagreta que haureu fet amb l'oli d'oliva, el vinagre de Mòdena i la culleradeta de mostassa antiga.
6. Acabeu amb un pinyons torrats i un xic de porradell picat.
2. Peleu i talleu les verdures escalivades a daus petits. Poseu-lo en una escorredora perquè deixi anar una mica d'aigua de les mateixes verdures.
3. Peleu l'escalunya i talleu-la ben fina.
4. En un bol, barregeu l'escalivada, el marisc, l'escalunya, un polsim de sal, el porradell picat i la maionesa. Barregeu-ho bé.
5. Formeu els canelons i amaniu-los amb una vinagreta que haureu fet amb l'oli d'oliva, el vinagre de Mòdena i la culleradeta de mostassa antiga.
6. Acabeu amb un pinyons torrats i un xic de porradell picat.