Caramel de sèsam i cacauets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cacauets són uns fruits secs molt rics en energia, en proteïnes i en greixos saludables; en destaca el contingut en vitamina B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:
  • 85 g cacauets pelats i salats
  • 100 g sucre de llustre
  • 4 g sucre avainillat
  • Sèsam
  • Mel
  • Vinagre de vi blanc
  •  

PREPARACIÓ

  1. En una cassola, desfem 100 g de sucre de llustre, juntament amb una cullerada de mel, un raig d'aigua i 4 g de sucre avainillat. Seran 5 minuts, aproximadament.
  2. Hi afegim una cullerada de vinagre de vi blanc (uns 5 ml), perquè el caramel no ens cristal·litzi. Ho barregem i ho deixem al foc durant 3 minuts.
  3. Hi afegim un grapat de cacauets pelats i salats i una cullerada de sèsam a la cassola. Ho barregem.
  4. Posem el caramel en un paper de forn, el tapem amb un altre tros de paper, i l'estirem amb l'ajuda d'un corró. Deixem que el caramel es refredi.
  5. Retirem el paper i trenquem el caramel en diferents trossos.
Anar al contingut