Caramel de sèsam i cacauets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els cacauets són uns fruits secs molt rics en energia, en proteïnes i en greixos saludables; en destaca el contingut en vitamina B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- PER A 4 PERSONES:
- 85 g cacauets pelats i salats
- 100 g sucre de llustre
- 4 g sucre avainillat
- Sèsam
- Mel
- Vinagre de vi blanc
PREPARACIÓ
- En una cassola, desfem 100 g de sucre de llustre, juntament amb una cullerada de mel, un raig d'aigua i 4 g de sucre avainillat. Seran 5 minuts, aproximadament.
- Hi afegim una cullerada de vinagre de vi blanc (uns 5 ml), perquè el caramel no ens cristal·litzi. Ho barregem i ho deixem al foc durant 3 minuts.
- Hi afegim un grapat de cacauets pelats i salats i una cullerada de sèsam a la cassola. Ho barregem.
- Posem el caramel en un paper de forn, el tapem amb un altre tros de paper, i l'estirem amb l'ajuda d'un corró. Deixem que el caramel es refredi.
- Retirem el paper i trenquem el caramel en diferents trossos.