Carbassa amb formatge de cabra
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La carbassa és una hortalissa molt lleugera, rica en vitamines i minerals; en destaca la quantitat de beta-carotens o provitamina A, de funció antioxidant. Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A UNA RACIÓ
180 g carbassa
40 g formatge de cabra
40 g anacards fregits
1 branquilló de romaní
Làmines de pa torrat
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a daus 180 g de carbassa pelada
- Posem la carbassa a un recipient per a microones
- Amanim amb oli i sal
- Ho tapem i ho portem al microones on ho courem 5' a 800w. Passat aquest temps, punxarem la carbsassa per veure si està cuita. Si no ho està, la tornem a posar al microones 2 minuts més.
- Mentrestant, posem a un pot 30 ml d'oli OVE i un branquilló de romaní
- Quan hagi agafat escalfor, tapem el pot i l'enretirem del foc. Deixem que baixi la temperatura uns minuts.
- Emplatem la carbassa (evitant l'aigua que pugui deixar anar la carbassa a la seva cocció). Afegim per sobre 40 g d'anacards fregits i maltallats. Afegim unes làmines esmicolades de pa torrat que prèviament hem tret del congelador
- Afegim 40 g de formatge de cabra congelat que ratllem al moment i acabem el plat amb l'oli de romaní