Carbassa amb formatge de cabra

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa és una hortalissa molt lleugera, rica en vitamines i minerals; en destaca la quantitat de beta-carotens o provitamina A, de funció antioxidant. Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA RACIÓ

    180 g carbassa

    40 g formatge de cabra

    40 g anacards fregits

    1 branquilló de romaní

    Làmines de pa torrat

    Oli OVE 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus 180 g de carbassa pelada
  2. Posem la carbassa a un recipient per a microones
  3. Amanim amb oli i sal
  4. Ho tapem i ho portem al microones on ho courem 5' a 800w. Passat aquest temps, punxarem la carbsassa per veure si està cuita. Si no ho està, la tornem a posar al microones 2 minuts més.
  5. Mentrestant, posem a un pot 30 ml d'oli OVE i un branquilló de romaní
  6. Quan hagi agafat escalfor, tapem el pot i l'enretirem del foc. Deixem que baixi la temperatura uns minuts.
  7. Emplatem la  carbassa (evitant l'aigua que pugui deixar anar la carbassa a la seva cocció). Afegim per sobre  40 g d'anacards fregits i maltallats. Afegim unes làmines esmicolades de pa torrat que prèviament hem tret del congelador
  8. Afegim 40 g de formatge de cabra congelat que ratllem al moment i acabem el plat amb l'oli de romaní
Anar al contingut