Carbassa rostida

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa és una hortalissa molt lleugera, rica en vitamina A, un nutrient essencial per al manteniment de la visió i de la pell, i també per al funcionament normal del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 carbassa grossa

    20 nous senceres

    romaní

    farigola

    1 cabeça d'all negre

    enciamet

    sal

    pebre negre

    oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Rentem la carbassa.
  2. Tallem la carbassa com si fos un meló. Hi afegim sal i pebre negre.
  3. Ho posem sobre una safata de forn amb paper sulfurat i hi tirem per sobre unes fulles de farigola i romaní.
  4. Ho posem al forn a 220 ºC durant 30 minuts.
  5. Pelem una cabeça d'alls negres i posem els grans en un got de batedora.
  6. Hi afegim sal i oli OVE. Ho triturem i emulsionem amb la batedora. Posem en una mànega aquesta mena d'allioli i ho reservem.
  7. Pelem 20 nous i les piquem en un morter.
  8. Netegem unes fulles d'enciamet.
  9. Servim una llesca de carbassa amb l'allioli, les nous picades per sobre i l'enciamet.
Anar al contingut