Carbassa rostida
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La carbassa és rica en fibra, que ajuda a disminuir l'absorció del colesterol i els greixos que ingerim.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
150 g carbassa
90 g mató de cabra
Farigola fresca
Menta fresca
Orenga fresca
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem 150 g de carbassa i la tallem a bastons.
- Salpebrem els bastons i els portem al recipient apte per a la fregidora d'aire.
- Hi afegim unes fulles de farigola fresca i un raig d'oli OVE.
- Coem la carbassa 10 minuts a 190 °C a la fregidora d'aire.
- Mentrestant, posem 90 g de mató de cabra en un bol amb un pessic de sal.
- Ho integrem amb una forquilla i hi posem unes fulles de menta fresca picades.
- Presentem la carbassa cuita amb el bol amb mató i menta al costat. Afegim unes fulles d'orenga fresca al mató.