Carbassa rostida

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carbassa és rica en fibra, que ajuda a disminuir l'absorció del colesterol i els greixos que ingerim.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

     

    150 g carbassa 

    90 g mató de cabra 

    Farigola fresca 

    Menta fresca 

    Orenga fresca 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Pelem 150 g de carbassa i la tallem a bastons. 
  2. Salpebrem els bastons i els portem al recipient apte per a la fregidora d'aire.  
  3. Hi afegim unes fulles de farigola fresca i un raig d'oli OVE.  
  4. Coem la carbassa 10 minuts a 190 °C a la fregidora d'aire. 
  5. Mentrestant, posem 90 g de mató de cabra en un bol amb un pessic de sal. 
  6. Ho integrem amb una forquilla i hi posem unes fulles de menta fresca picades. 
  7. Presentem la carbassa cuita amb el bol amb mató i menta al costat. Afegim unes fulles d'orenga fresca al mató. 
Anar al contingut