Carbonara de bolets

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 200 g de bolets 

    2 rovells d'ou

    80 g de parmesà

    1 gra d'all

    Farigola

    Cansalada viada

PREPARACIÓ

  1. Netegem i saltem els bolets en una paella. Poden ser rovellons, camagrocs... Salpebrats i amb un gra d'all.
  2. Ratllem el parmesà, el posem en un bol i hi afegim dos rovells d'ou i una mica d'aigua.
  3. Ho barregem bé perquè ens quedi la textura d'una salsa carbonara.
  4. Incorporem a la carbonara els bolets calents per ajudar que la salsa es desfaci i hi donem un punt més de temperatura.
  5. Hi afegim una mica de farigola.
  6. A l'últim moment, hi posem la cansalada viada crua.
  7. Es pot acompanyar d'altres bolets saltats o barrejar-ho amb pasta bullida. .
Anar al contingut