Cargols a la gormanda
- Programa: El tàper de la iaia
- Cuina: Marina
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A QUATRE PERSONES:
1,5 kg de cargols bovers nets i escaldats
100 g de cansalada ibèrica
250 g de botifarra crua
70 g de botifarra negra
1 cabeça d'alls
2 cebes
1 tros de pebrot verd
1 tros de pebrot vermell
3 tomàquets madurs
Oli d'oliva
Farina
Sal, sucre, pebre, perbre vermell dolç i picant
Tabasco o bitxo
PREPARACIÓ
- Tallem a bocinets ben petits la cansalada, la botifarra negra i la botifarra crua i la posem a saltar en una cassola amb oli d'oliva.
- Pelem els alls i la ceba, ho triturem amb la batedora i ho posem a la cassola.
- Tallem a daus el pebrot verd i el pebrot vermell i ho afegim.
- Per acabar el sofregit, amb la batedora triturem els tomàquets i els posem a la cassola amb un punt de sucre perquè perdin acidesa.
- Salpebrem i afegim també el pebre vermell dolç i el picant i unes gotetes de tabasco.
- Afegim a la cassola els cargols nets i escaldats prèviamient i una cullerada de farina per quilo de cargols per lligar la salsa.
- Deixem que els cargols s'impregnin bé, és preferible cuinar-los el dia abans, i servim.