Cargols a la gormanda

INGREDIENTS

  • PER A QUATRE PERSONES:

    1,5 kg de cargols bovers nets i escaldats

    100 g de cansalada ibèrica

    250 g de botifarra crua

    70 g de botifarra negra

    1 cabeça d'alls

    2 cebes

    1 tros de pebrot verd

    1 tros de pebrot vermell

    3 tomàquets madurs

    Oli d'oliva

    Farina

    Sal, sucre, pebre, perbre vermell dolç i picant

    Tabasco o bitxo

PREPARACIÓ

  1. Tallem a bocinets ben petits la cansalada, la botifarra negra i la botifarra crua i la posem a saltar en una cassola amb oli d'oliva.
  2. Pelem els alls i la ceba, ho triturem amb la batedora i ho posem a la cassola.
  3. Tallem a daus el pebrot verd i el pebrot vermell i ho afegim.
  4. Per acabar el sofregit, amb la batedora triturem els tomàquets i els posem a la cassola amb un punt de sucre perquè perdin acidesa.
  5. Salpebrem i afegim també el pebre vermell dolç i el picant i unes gotetes de tabasco.
  6. Afegim a la cassola els cargols nets i escaldats prèviamient i una cullerada de farina per quilo de cargols per lligar la salsa. 
  7. Deixem que els cargols s'impregnin bé, és preferible cuinar-los el dia abans, i servim. 

 

Anar al contingut