Carmanyola de patates
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Carmanyola de patates
- (per a 2 persones)
- 2 patates del bufet
- 1 ceba morada
- 1 pebrot verd italià
- una cullerada de mojo picón
- 8 lloms de seitó
- fulles de ruca
- 2 ous
PREPARACIÓ
1. Pelem i tallem les patates amb la mandolina.
2. Escalfem una paella amb força oli i hi fregim les patates durant 4 minuts, fins que quedin molt cruixents.
3. Tallem el pebrot a dauets i la ceba a la juliana. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem la ceba i el pebrot amb una mica de sal.
4. Quan la ceba es comenci a daurar, hi afegim les patates, a la paella.
5. Ara, col·loquem els 8 lloms de seitó al damunt de la resta d'ingredients de la paella, amb la pell cap amunt.
6. Posem els ous en un bol, sense que es trenquin els rovells, i barregem les clares amb el mojo picón.
7. Deixem caure els rovells a sobre de la barreja d'ingredients de la paella, amb cura de que no es rebentin i hi aboquem les clares barrejades amb el mojo picón.
8. Ho deixem fer tot, sense que l'ou quedi cuit del tot i ho emplatem.
9. Hi afegim unes fulles de ruca pel damunt i ja ho tenim!
2. Escalfem una paella amb força oli i hi fregim les patates durant 4 minuts, fins que quedin molt cruixents.
3. Tallem el pebrot a dauets i la ceba a la juliana. Escalfem una paella amb un raig d'oli i saltem la ceba i el pebrot amb una mica de sal.
4. Quan la ceba es comenci a daurar, hi afegim les patates, a la paella.
5. Ara, col·loquem els 8 lloms de seitó al damunt de la resta d'ingredients de la paella, amb la pell cap amunt.
6. Posem els ous en un bol, sense que es trenquin els rovells, i barregem les clares amb el mojo picón.
7. Deixem caure els rovells a sobre de la barreja d'ingredients de la paella, amb cura de que no es rebentin i hi aboquem les clares barrejades amb el mojo picón.
8. Ho deixem fer tot, sense que l'ou quedi cuit del tot i ho emplatem.
9. Hi afegim unes fulles de ruca pel damunt i ja ho tenim!