Carpaccio de gamba
INGREDIENTS
40 gambes
40 g cacauets torrats
150 g gerds
1 llima
1 cullerada d'oli de coco
Oli OVE
Coriandre fresc
Sal en escates
PREPARACIÓ
- Posem un paper sulfurat sobre la superfície de treball i el pintem amb oli. Anem deixant sobre el paper, i capiculades, 40 gambes pelades, descongelades i sense tripa. Posem un altre paper sulfurat a sobre.
- Aixafem les gambes amb el cul d'un pot amb nansa.
- Reservem les gambes aixafades a la nevera.
- Posem en un got batedor 150 g de gerds nets, el suc d'una llima, 1 cullerada d'oli de coco i una mica d'oli OVE.
- Ho triturem fins a aconseguir una pasta.
- Recuperem les gambes de la nevera. Els traiem el paper sulfurat amb cura.
- Tallem amb el ganivet uns cacauets.
- Ho emplatem.
- Salem amb escates de sal.
- Tirem per damunt una mica de vinagreta i un grapat petit de cacauets tallats.
- Acabem el plat amb unes fulles de coriandre.